2021. 02. 03.

Kresley Cole: A tél halottai - borítóleleplezés


Író:
Kresley Cole
Cím: A tél halottai
Sorozat: Arkánum-krónikák 3.
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2021.
Fülszöveg: 
Vigyázat! Cselekményleírást tartalmaz.
Vajon Evie képes meggyőzni két rivális szerelmét, hogy működjenek együtt? Az életük múlik rajta a New York Times bestseller szerző Kresley Cole Arkánum Krónikájában, amely egy fordulatos cselekményekben bővelkedő történet izgalmas mentőakciókkal, megváltással és a létező legalantasabb bosszúval.
Szívszorító döntések
Evie-t szinte elvarázsolja a nehézségek nélküli élet a Halálnál, mígnem Jacket elkapják a Szeretők, a két legrettenetesebb Arkánum. Bármit megtesz, hogy megmentse, ha kell, még a Halál gyönyörű műkincsekkel és kényelmi eszközökkel teli börtönéből is megszökik, mit sem törődve egykori szerelme lopott pillantásaival.
Bizonytalan győzelem
Bár a szíve egy darabja a Halállal marad, Evie nekivág a veszélyekkel teli posztapokaliptikus pusztaságnak, hogy a szövetségeseivel összeállva közösen támadjanak a Szeretőkre. Egy ilyen félelmetes ellenség legyőzéséhez haditerv szükséges, ami azt jelenti, hogy Evie-nak, Jacknek és Aricnak szövetkeznie kell. Evie maga sem tudja eldönteni, mi a nagyobb lehetetlenség: túlélni a rabszolgakereskedőket, a pestist, a zsákosokat és a többi Arkánumot, vagy rávenni Jacket és a Halált az együttműködésre.
Két hős visszatér
Szerelem és gyűlölet között keskeny a határvonal, és Evie-nak fogalma sincs, hányadán áll Jackkel vagy a Halállal. Vajon ez a valószínűtlen hármas le tudja győzni a Szeretőket, mielőtt egymást ölnék meg?

Remélem nem vagyok egyedül és más is eszméletlenül várja már a következő részt. A Végtelen lovagról ebben a bejegyzésben áradoztam egy sort. A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el. Személyes kedvenceim között van, így a blogon többször felbukkant már értékelések, sorozatismertetők, interjúk során és persze a Mutasd a polcod rovatban is. Ezekért kattintsatok ide


Kresley Cole New York Times bestsellerszerző a Halhatatlanok alkonyat után és a fiatal felnőtteknek szát Arkánum Krónikák sorozat írója. Regényeit számos nyelvre lefordították, eddig háromszor zsebelte be a RITA-díjat, neve az amerikai és külföldi bestseller-listák éllovasai között szerepel. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése