2021. 05. 18.

Julie Kagawa: A vaskirály - borítóleleplezés


Író: 
Julie Kagawa
Cím: A vaskirály
Sorozat: Vastündérek 1.
Kiadó: Könyvmolyképző
Várható megjelenés: 2021.
Fülszöveg: 

A ​nevem Meghan Chase.
Kevesebb, mint 24 óra múlva betöltöm a 16-ot. Számtalan történetet, dalt és költeményt írtak erről a csodálatos életkorról, amikor egy lány rátalál az igaz szerelemre, a csillagok csakis neki ragyognak, és a szőke herceg elgaloppozik vele a naplementébe.
Nem hiszem, hogy velem is így fog történni.

Meghan Chase-re titkokkal teli sors vár – olyan, amit még kigondolni sem tudott volna.
Valami furcsa mindig volt Meghan életében; már hatéves kora óta, amikor édesapja eltűnt a szeme elől. Az iskolában sem tudott teljesen beilleszkedni… és otthon sem.
Amikor egy gyanús idegen kezdi távolról figyelni, és tréfakedvelő legjobb barátja egyszeriben a védelmezőjévé válik, Meghan érzi, hogy minden meg fog változni, amit csak ismer.
De a valóságot álmában sem tudta volna elképzelni – hogy ő egy mesebeli Tündérkirály lánya, és egyben tehetetlen báb egy öldöklő háborúban. De idővel kiderül, mire hajlandó azért, hogy megmentsen valakit, akit szeret, vagy hogy útját állja egy rejtelmes gonosznak, akivel egyetlen tündér sem mer szembenézni… és hogy megtalálja-e a szerelmet egy ifjú herceggel, aki szívesebben látná őt holtan, semhogy közel engedje jeges szívéhez.


Elég nagy meglepetéssel készült a Könyvmolyképző Kiadó az olvasóinak, hiszen érkezik a Vastündérek sorozat újranyomása, méghozzá új borítókkal! :) A regény az alábbi linken lesz megrendelhető. A Moly.hu adatlapot pedig itt érhetitek el. 


Julie Kagawa a Vastündérek- és az Éden-sorozat sikerszerzője. A sacramentói születésű írónő dolgozott már könyvesboltban, volt állatidomár, imád olvasni, festeni, kertészkedni, és jártas a harcművészetekben is. Jelenleg Louiseville-től nem messze, Kentuckyban él a férjével és egy rakás háziállattal. További információkat tudhatsz meg róla a www.juliekagawa.com oldalon.

És itt van még pár kedvcsináló idézet a könyvhöz. :)

„– Akkor hát mit kívánsz?

Meghajolt. – Egy táncot.

– Micsoda?! – meredtem rá hitetlenül. – De hiszen megpróbáltál megölni.

– Technikai értelemben, Puckot próbáltam megölni. Te történetesen éppen ott voltál.”

 

„– Na, most ugye elmondhatom, hogy „én megmondtam”…

Gyilkos pillantást vetettem rá. Csak merje folytatni!

Lehervadt a vigyor az arcáról. – …de nem mondom. – Összepréselte a száját, hogy elfojtsa a nevetést. – Mivel ez… helytelen volna.”

 

„– Bravó! – szólalt meg Kacor, és lenézett ránk Rideg Tom melléről. – A Téli herceg és Oberon tréfamestere egyezséget köt. Itt a világ vége.”


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése