Történelmi romantikusFőszereplőnk szerelemre vágyik. Nem szeretne elrendezett házasságot, meg akarja tapasztalni a gyönyörű érzést, ami a szerelem. Ám az idő sürgeti, párt kell találnia. De tudjuk, hogy az érzelmek a legváratlanabb helyzetekben is fel tudnak lángolni.
Tovább az értékelésreBár egy trilógia lezárása, mégis önállóan is élvezhető kötet. Az olasz temperamentumos szépség a hűvös londoni társadalom bíráló közönsége elé kerül és kétségbeesetten igyekszik beilleszkedni, főleg, hogy a férfi, akit kiszemelt magának is ezt várja el tőle. Az érzelmek győznek vagy az kötelesség?
Tovább az értékelésre


Ebben a történelmi romantikus könyvben egy népes skót család első férfi tagja találja meg a párját. Hősnőnk szereti belevetni magát a kalandokba, nem riad vissza egy kis nyomozástól se, hogy megóvja azt, aki fontos neki. 

A XV. században még nagyon nehéz volt egy lánynak önálló életet kialakítania. Hősnőnknek szerencséje volt és új életet kezdhetett egy kolostorban, ahol bérgyilkosnak képezték ki. Első igazi küldetését követhetjük végig vele, ami mellett nem lehet unatkozni.
Tovább az értékelésreFentebb említett sorozat harmadik, lezáró részében, szintén az egyik bérgyilkos kalandjait követhetjük nyomon. Egész életében istenségét akarta szolgálni, de csak nem kapja meg a várt feladatot. Ezért elhatározza, hogy saját kezébe veszi a sorsát.
Tovább az értékelésre

Főszereplőink társadalmi háttere és természetes is rendkívül különböző. Elrendezett házasság útján kell összekötniük az életüket. A skót férfiban azonnal vágy ébred a gyönyörű angol lány iránt, de a lány elhatározta, hogy sose adja neki a szívét. Vajon képes ez a zord férfi meghódítani magának?


A második rész is eltervezett házassággal indul, de nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy eltervezték. Az angol báró lánya egy másik férfi mellett köt ki, mint a felesége. A skót férfi egy régóta húzódó családi viszály részeként vette el a lányt, de nem számít arra, hogy harcolni fog érti és meg akarja nyerni magának.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése